aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 45
    son dönemde kerem aktürkoğlu başlığına sık sık eleştiri entryleri girmiş yazar. peki bu entrylerde tek bir yerde hakaret ya da ağır söz var mı? yok. bir tanesinde futboldan anlamıyor, futbolcu değil tarzı değersizleştirme ifadesi var mı? yok. kerem hakkında girdiğim son sekiz entry’nin üçünde onu çok sevdiğimi, birinde çok yetenekli olduğunu, ikisinde form durumundan dolayı kesik yemesi gerektiğini, ikisinde toparlaması gerektiğini yazmış, ama entrylerin çoğunda kendisinden çok formsuz ve takıma zarar veren oyununa rağmen onu ölümüne savunanları eleştirmişim.

    eleştirmişim diyorum ama doğru ya bizde eleştiri kültürü yoktur. ya beğeneceksin, seveceksin, ya da susacaksın! eleştiriyorsan düşmansın. eleştiriyorsan başarısızlığından mutlu oluyorsun demektir.

    ben 13 senedir bu sözlükteyim.

    (bkz: minnina)

    ama ben bu sözlükte;

    - kerem’i eleştirenlerin attığı gole sevinmeye hakları yok diyenler gibiler,

    - eleştirenlere yamyam, çakal gibi tabirler kullananlar,

    - eleştirenleri galatasaraylı olmamakla itham edenlerin zamanında fatih terim konusunda da aynı şeyi yapmalarından dolayı yazmayı bıraktım. eleştiriye tahammül edemeyip eleştirmeyi kendine hak görenler yüzünden sözlüğü terk ettim.

    yıllar geçiyor, takımın en başarılı olduğu dönemde bile değişen bir şey olmuyor. kişiler üzerinde tartışmalar hiç bitmiyor. zamanında fatih terim üzerinden dönen ayrıştırma günümüzde kerem aktürkoğlu üzerinden dönüyor. kişiler yine takımın önüne konuyor.

    üstelik gönülden bağlı olduğumuz takımın mottosu aslolan galatasaray iken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın