resim
Altay Bayındır
Takım:Manchester United
Mevki:Kaleci
Yaş:26
Boy:1.98
Uyruk:Türkiye
  • 769
    manchester united kalesine geçerse bu sefer onana oynasın diye yangın yapar manchester taraftarı. altay onana'dan daha kötü kaleci ki şu an kaleyi daha çok hak ettiğini de söyleyip yapayım yorumumu.
    altay yan topları korkunç bir kaleci, hiçbir yan topu alamaz.
    altay topların çoğunu tehlikeli yere sektirir bu içeri de olabiliyor, penaltıya da olabiliyor, çoğu pozisyonda spiker altay diye bağırırken fenerbahçe gol yemiş oluyordu.
    altay ayakları olmayan bir kaleci ama bomboş bir özgüveni olduğundan çok da hata yapıyor iyi sanıyor ayaklarını. onana ise bu konuda dünyanın en iyilerinden sırf bu yüzden transfer edildi aslında rakiplerinde ederson ve alisson gibi ayakları iyi olan kaleciler fark yarattığı için.
    altay kolay pozisyonları çok zor gösteren ve bazı kolay pozisyonları bu şov işlerine girdiği için yiyebilen bir kaleci.
    altay karşı karşıya pozisyonlarda çok başarısız bir kaleci, ayağına vurulursa başarılı onun haricinde topu içerden çıkartır.
    altay bomboş özgüvene sahip bir kaleci, eksik olduğun bölge var mı sorusuna benim eksik yerim yok diyebilecek kadar boş özgüvene sahip.
    altay boş çıkışlar yapan bir kaleci, çoğu maç ıska geçme, penaltı yaptırma riskine sahip.
    kötü kaleci, çok kötü kaleci.

    edit:bir tribün grubu, o tribün grubuna küfürlü tezahürat yapılarak tribüne çağrılan bir adamı alkışlayarak karşılamaz. galatasaray'a çok kez saygısızlık yapmıştır altay, ultraslan'a edilen küfürle tribünlere çağırılıp şov yapıyordu her maç, galatasaray'a küfür edilirken yüzünden gülücükler saçılıyordu. kendisinin bu formayı giymesini isteyenleri asla anlayamıyorum, altay hem kötü kaleci, hem kötü karakter. trabzonspor taraftarına sövmesini falan ben unutmadım. fenerbahçe'de yıllarca oynayan bir oyuncu sahaya gelince ıslıklanır da küfür de edilir, bu her tribün için geçerlidir. ben bunu onaylıyor muyum hayır ama yapılır. futbolun gerçeği bu, emre belözoğlu neden ıslıklandı yıllarca, neden küfür edildi? sebebi fenerbahçe'ye gitmesi değil miydi, aynı altay'a yapılan tezahüratlar gibi ultraslan ile ilgili tezahürat yapılıyordu ona da. sindirirsen, sindirilirsin tribünde. ultraslan'a karşı ön yargılıyım, sevmiyorum, sevemiyorum ama altay'a karşı haklılar.
    https://www.youtube.com/shorts/0x80S6cgjfg
    https://www.youtube.com/shorts/edPTwne41B0
    https://www.youtube.com/shorts/7mUJ-DHarIw
App Store'dan indirin Google Play'den alın