resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2983
    burada düşünülenin aksine bizim oyun planımıza asla uymadığını düşündüğüm oyuncu. fizik olarak çok güçsüz bir oyuncu, oyun zekası çok düşük olduğundan asla top kapamıyor, doğru baskı yapamıyor, koşuyor cidden iyi koşuyor ama rakibin arkasından koşmak hiçbir getiri sağlamıyor, ikili mücadelelerde asla ayakta kalamıyor ki vücut duruşu çok kötü olduğu için normal, şutu asla yok, boş kale bile olsa topu kaleye sokması mucize gibi bir şey, pas kalitesi yerlerde, 5 metre pası bile zor atıyor eli ayağına dolaşıyor, boyu ortalama ama hava topu alamıyor, defanstan top çıkart desen eli ayağına dolaşıyor ya kaptırıyor ya hatalı pas yapıyor, ayağının altından kaçırdığı 3-4 top hatırlıyorum direkt ilk pasta.

    bizim oyun planımız zeki oyuncularla, sağlam fizikli oyuncularla oynanacak bir oyun ve çok defomuz var, berkan da bu defoları üste çıkartabilecek bir oyuncu ki molde maçlarında, kayseri ile oynadığımız ilk maçta bunu gösterdi. oyun kurma işini berkan'a bıraktığımız kayseri maçında rezalet bir oyun oynadık, neden bıraktığımız, berkan'ın her topu neden aldığı direkt berkan ile alakalı sorunumuzu gösteriyordu aslında. berkan her şeyi yapmaya çalışırken hiçbir şey yapamayan bir oyuncu olduğu için bizi oynadığı sürece geri götürüyordu. geçen sene serimizin bittiği konyaspor maçı da bu maçlara örnek, berkan rezalet bir oyunla mağlubiyetin mimarı olmuştu çünkü orta sahada yalnız bırakıp yine oyun kurma işini vermiştik o da becerememişti.

    dün akşam berkan sahada olsa da bir şey değişmezdi, ndombele nasıl rakibin arkasında kaldıysa berkan da kalacaktı, berkan daha fazla koşacaktı ama asla işlevsel olmayacaktı. genoa'da bile oynayamaması aslında bir şeyleri açıklamalı. berkan rotasyon değil yedek olacak bir oyuncu galatasaray'da, halil ile beraber rotasyon oyuncularından yer kalırsa çok az süreler alabilecek bir oyuncu. sırf gitti diye arkasından ağlanacak bir adam değil ki eksikliğini de hiç hissetmedik. 6 numara da değil zaten torreira yedekleyecek diyelim bu adam 8 numara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın