• 387
    an itibari ile tüm tilkilerin kuyruklarının birbirine bağlı olduğu grup haline gelmiştir. son maçlar öncesinde galatasaray, manu ve kope'nin üst tur, kupa 2 ve elenme ihtimalleri de mevcut. son hafta fikstürü de öyle denk geldi ki 1. torba deplasmanda 2. torba takımına, 3. torba takımı da 4. torba takımına deplasmana gidecek.

    united-bayern maçı, united galibiyeti kağıt üstünde zor görünen ama hiç te imkansız olmayan bir durumdur. kazanmak için saldıracaklardır başka çareleri yok. kazanmaları durumunda 2. olmaları diğer maça bağlıdır. berabere kalmaları durumunda ise galatasaray'ın farklı kazanması halinde 3. olup yola devam edebilirler. yenildikleri noktada ise tay tay olurlar.

    kope-galatasaray maçı, tam anlamı ile 3 ihtimalli denecek maç olacak. girdiğimiz pozisyonları gole çevirme yüzdemizin yüksek olduğu bir oyun oynarsak galibiyet şansımız çok yüksek. kazanmamız halinde suya sabuna dokunmadan 2. turdayız. beraberlik ikili averajıda eşitleyecek olduğu için 3.lük ihtimali diğer maçın sonucuna bağlıdır. kaybetmemiz durumunda yine diğer maçın sonucuna göre 3. olma ihtimalimiz var. 3 sonuçta da devam etme olaslığımız var. kope ise yenerse 2. tura çıkar, beraberlikte 2. ya da 3. sırayı alır. kaybederse yine diğer maçın sonucuna göre 3. ya da 4. sırayı alır.

    tüm gelinen noktalarda şahsi kanaatimce oluşacak tablo...

    2-galatasaray, 3-kope, 4-united olasılığı %40
    2-kope, 3-galatasaray, 4- united olasılığı %40
    2-galatasaray, 3-united, 4 kope olasılığı %10
    2-kope, 3-united, 4-galatasaray olasılığı %5
    2-united, 3-kope, 4-galatasaray olasılığı %5

    oluşması muhtemel bu tabloda avrupa'ya veda etme şansımız gerçekten düşük. ancak kope'nin bizden daha düşük. united'ın ise devam etme şansı çok düşük. öncelikle avrupa servünenine devam edebilmek adına 2 ya da 3. cebi alabilirsek aynı oranda mutlu olacağım.

    tüm bunlar yaşanırken grubun lideri bayern'in ise bu yaşanacak olanların hiçbiri umrunda olmayacak. belki de tek düşünecekleri şey ileriki turlarda olası eşleşmelerde kimi görüp kimi görmek istemeyeceği olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın