• 386
    oynadığımız 5 maçta da geriye düştüğümüz grup. bütün maç eşitliği ve üstünlüğü sağlamak adına deli danalar gibi mücadele veriyoruz. fifa diliyle ultra attacking yapıyoruz ve bir yerden sonra oyuncuların gücü bitiyor, mücadele seviyemiz azalıyor. yine 5 puanımız var, 10 gol attık ancak sadece 18 dakika üstünlük bizim elimizdeydi. hal böyle olunca maçın sonundaki düşüşleri yaşamamız çok normal. rakipler, bayern dahil, bize karşı zaman geçirmeye çalışırken biz hurra hurra gol arıyoruz.

    grup başlamadan biri gelse ve dese ki beyler, gruptan çıkmanız için danimarka'da kopenhag'ı yenmeniz gerekiyor, kabul ediyor musunuz. ben herkesin kabul edeceğini düşünüyorum bu ihtimali. kendi ipimizi kendimiz keseceğiz.

    davinson çok önemli. galatasaray'ın rotasyonu çok dar aslında. maalesef bu bir realite. o sebeple kopenhag deplasmanına davinson-apo/torreira-kaan 4 lüsüyle çıkmamız çok kritik. geçen sezonun yıldızı nelsson'un havlu sallamak dışında bir misyonu kalmamış gibi duruyor galatasaray'da. hal böyle olunca hocada hazır olmayan ortasahalara bel bağlamak durumunda kalıyor.

    sağlık ve şans yanımızda olur umarım. manu için bunu diyemem ama hem bizim hem de kopenhag için baya hikayesi olan bir grup oluyor. çok dramatik bir sona doğru gidiyoruz, geldik de hatta. umarım gülen biz oluruz. müthiş bir hikayenin ilk bacağı olur bu grup aşaması. sonuna kadar hakettik çünkü bu gruptan çıkmayı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın