resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2981
    tam olarak neden gittiğini ben bilmiyorum, anlamadım yani. çünkü duyduğum iki sebep de tatmin edici değil.

    şampiyonlar liginde liste dışı kaldığı için gittiyse şampiyonlar liginde oynayan takıma gider insan, mesele orada oynamaksa. genoa’ya neden gitsin. türkiye’de yetişmediği ve kontenjana sığmadığı için böyle olduğu aşikar. kendisi istenmediği için değil.

    ikincisi de futbolla falan ilgisi olmayan, ezbere yorum yapan ama yine de sevdiğimiz levent abinin yorumları ve aynı paralelde hatta küfürlü taraftar tutumu. bunun galatasaray taraftarına ya da türk taraftara özgü olduğunu düşünmek tam anlamıyla akıl tutulması bence. avrupa ülkelerinde bir türk olarak kötü performans gösterdiğinde ne tarz bir muameleye maruz kalır, artık yorum yok. he tabi sayıca az olur. sonuçta 30 küsür milyon galatasaray taraftarı var, baskı daha fazla olur.

    kısaca bu duyduğum sebeplerden gittiyse zaten yapacak bir şey yok, yeteneğinden bağımsız olarak bizim çalışacağımız bir oyuncu değil. başka bir sebepten gittiyse bu söylediklerim geçerli değil. takımın orta sahası sınıf atlamadığı sürece kendisi potansiyel bir alternatiftir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın