resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 3098
    totalde oldukça vasat oyuncular olan marcio, capone, fleurquin, niculescu, bülent akın, perez, dany, semih, engin baytar, kazım kazım, yasin öztekin, hakan balta ile şampiyonluklar kazanmış ve şampiyonlar liginde iyi oynayarak iyi sonuçlar almış bir takımız. capone’yi bugün arka direkten hatırlıyoruz ama sağ stoperiyle kendi mevkii arasındaki half space’lerden yedirdiği golleri hatırlamıyoruz mesela.

    oyuncuları sadece zaaflarına bakarak değerlendirirseniz kimse bu takımda oynayamaz. icardi’nin fizik kalitesi ile ilgili ufak tefek sorunları var mesela. ulan olmasa sanki bonservisini sana yedirirdi psg. atıyorum torreira’nın konsantrasyonu bozulabiliyor. mükemmel oyuncunu türkiye’ye yolunu düşme ihtimali yok denecek kadar az zaten. düşerse daha mükemmel olmadan önce düşer, hatta belki olacağı varsa da olmaz, ya da sonrasında. mühim olan oyuncunun güçlü yönüyle zayıf yönünü iyi anlayıp, maksimum faydayı almak.

    okan hoca iki sezondur barış’tan iyi sayılabilecek bir verim alıyor. varlığını anlıyorsun oyuna girdiği zaman. silah olarak kullanabiliyorsun. evet zaman zaman gerek şartlar gereği, gerek günlük düşük performans, gerekse anlık oyun anlayışı uyumsuzluğu sebebiyle zaafları göze batıyor, fakat günün sonunda sunduğu katkı ve yaşından dolayı gelişime de açık olması, kendisini değerli kılıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın