resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 2839
    dün akşamki maçta oyuna girdikten sonra karakter koydu ve performans olarak da pozitif işler yaptı.

    (bkz: 29 kasım 2023 galatasaray manchester united maçı)

    iyi kötü performanslarını bir kenara bırakırsak ben kendisinin bizim formamız altında kötü mücadele ettiğini de çok hatırlamıyorum.

    olay şu ki, taraftarımız arasında sergio'nun yedek kalınca hırslanmasını ve forma için savaşa girmesini bekleyen bir kalabalık var ve ben bunu mantıksız buluyorum.

    kendimi sergio'nun yerine koyuyorum ve aklımdan şu düşünceler geçiyor;

    geçtiğimiz sene banko 11 oyuncusuydum, takımın ve takımdaşlığın merkezindeydim, hoca yetersiz gördü yerime 2 transfer yaptırdı, transferin sonuna kadar da gidip kalacağım %100 net değildi. yerime alınan oyunculardan biri 3-5 maç denendi olmadı, öbürü yeni yeni oynuyor ama vasat performans veriyor, asıl mevkisi orta saha mı değil mi bilmediğimiz kaan bile ben yedek kulübesindeyken yerime oynadı muhtemelen de oynamaya devam edecek, 10 numara pozisyonunda orijini kanat olan oyuncu oynuyor ben akıllara bile gelmiyorum ve hala yedekte takılıyorum, geçtiğimiz sene takımın kilit oyuncusuyken bir anda yedeğin de yedeği konumuna düştüm, denesem ne farkeder ki?

    bu mesaj bence çok net, sergio'nun da bunu görmüyor olması imkansız, zaten 31 yaşında kendini defalarca kanıtlamış bir adamdan bahsediyoruz, kalkıp böyle bir ortamda bir genç futbolcuymuşcasına bunu bir meydan okuma olarak kabul etmesi beklenemez, yine de sahiden karaketerli bir adam ki görev ne zaman verilse elinden geleni yapıyor, hala arkadaş grubunun merkezinde ve elinden geldiğince motive ediyor arkadaşlarını.

    ben okan hoca'nın yerinde olsam sergio'yu 10 numarada denerdim, mertens ve kerem ile dönüşümlü rotasyona sokardım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın