• 122
    win or go home maçı.

    aslında manu ve bayern ile aynı grupta olmamıza rağmen son maçımızı kopenhag ile oynamak ve üstelik kazanırsak çıkmamızın garanti olduğu bir senaryoya ulaşmış olmamız, geride bıraktığımız 5 maç boyunca vazgeçmeyen, inatçı, pes etmeyen, skor olarak geri düşse bile maçı bırakmayan mücadelemizin bir ödülü oldu bir nevi. bu maçı manu veya bayern'e karşı oynamak zorunda kalsaydık ümitler çok daha az olurdu fakat rakip şimdi kalite olarak bizden daha düşük ama daha kompakt ve takım oyununda başarılı bir kuzey ekibi.

    işimiz oldukça zor çünkü kopenhag evinde bayern'e kafa tuttu ve manu'yu (rakibin 10 kişi kalmasının da etkisiyle) yendi. saha avantajı onlarda fakat bizim motivasyonumuzun da göbeğimizi kendimiz kesecek pozisyonda olmamız. yenersek diğer bütün ihtimalleri silip atıyoruz ve üst tur kapısını aralıyoruz. tıpkı juve ve real madrid'in olduğu gruptan çıktığımız gibi, belki yine karlı ve zor şartlar altında bu kez kopenhag'ı yenip manu'yu şampiyonlar ligi'nin dışına atabiliriz.

    çok kaliteli ayaklara sahibiz. bu maçı tek başına aldırabilecek belki 5 oyuncumuz var. mutlaka ama mutlaka hepsinin gününde olması ve yakaladığımız fırsatları değerlendirmesi gerekiyor. aksi takdirde zor olan işimizi daha da zor bir hale sokabiliriz.

    bir yandan tedirgin ve gerginim ama bir yandan da tarifsiz bir huzur ve güven duygusu var içimde.

    galatasaray gibi oynayalım ve tek ihtimali olan insanların hikayesini yeniden yazalım!

    göreyim benim aslanlarımı!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın