resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7368
    kendisini çok eleştiririm. isterse yılda 15 gol 20 asist yapsın bu takımda 11 oynamaması gerektiğini düşünen bir taraftarım. bunu kerem'e olan nefretim değil, kerem'in kendisini geliştiremeyip taraftarın kendisini gereksiz şişirmesi ve aşırı beklenti pompalamasından dolayı bu şekilde hissediyorum.

    29 kasım 2023 galatasaray manchester united maçı'nda attığı gol çok iyiydi. hep beraber havaya zıpladık, sağ olsun var olsun, ardı gür olsun. ama kerem'de ısrarla eleştirdiğim şey, aynı maçta yaptığı, sizlerin de izlediğiniz topla 3 kişi arasına girmesi gibi saçmalıklar ve bunlardan hâlâ vazgeçmiyor oluşu. aynı maçta orta yuvarlakta, arkada 2 veya 3 savunmacımız var, rakip preste, çevresinde müsait adamlarımız varken kerem 3 rakip oyuncunun arasına dalıp topu kaptırıp kalemizde pozisyona evrilen atağı izledikçe, ve kerem bunları yapmaya ısrarla devam ettikçe, ve taraftarımız da bunları normalmiş gibi görünce ve hatta eleştireni küffar kabilesi gibi linçleyince dayanamıyorum bu saçmalığa.

    kerem'deki problem, ortası yok ve bizden bunu kanıksamamız bekleniyor. bu kadar standartsız bir oyuncuyu kanıksamak belki zor da olsa mümkün. ama yıldız muamelesi yapmak hem ona, hem bize zarar. kerem'in daha çok yolu var, inşallah daha iyi olur. bugün attığı bir güzel golün yanı sıra, şansının yaver gittiği ve kalemizde golle sonuclanmayan kaptırdığı topu birlikte değerlendirince demek istediğim daha iyi anlaşılır ümidindeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın