resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 1342
    bomboş bir pozisyonda icardi’ye niyetlenip önündeki sağ stoperin kafasından sektirince istemsiz güldüm. en son yapılan ortalara karşı pasif agresif tavırları sabriyle yaşamıştım. o kadar orta muhabbeti geçti ki gelmeden önce ister istemez eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor.* (bkz: caner erkin)
    şaka şaka, basmayın hemen ofsaytı.

    geçmişi iyi olsa da, bu takıma falcao falan geldi, kariyeri angelino’nun yapıp yapabileceği kariyerin 10 katı falan. bize uymadı, adam sol ortasaha gibi takılmayı seviyor, 3lü olmayınca arkasını abdülkerim anca bu kadar toparlayabiliyor. önünde de defansif bir kanatla oynamadığı için durum bu şu anlık. eğer ona uygun bir çözüm üretilmeyecekse maliyetinin altına girmek gereksiz masraf olur. devre arası, en kötü yaz sezonunda biri bulunur elbet. düşe kalka gidiyoruz şimdilik sol bekte.

    muhtemelen kendisi yerine adı geçen borna sosa gelse (ajax kariyeri hem bireysel hem takım olarak iyi geçmiyor, 5 ilk onbiri var ligde, bir sol bek daha var takımda ama bu arkadaşlar 20 yaşında ar'jany martha diye bir sağ açığa kaptırmışlar formayı.) hem sosa hem galatasaray için daha isabetli olabilirmiş gibi görünüyor, hoca tercihini angelino’dan yana kullanmıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın