resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 1340
    2 hafta önceden yazayım da not olarak dursun.

    12 aralık 2023 kopenhag galatasaray maçında ilk 11 oynarsa şansımız ciddi anlamda azalır. yerine oynayacak kazımcan çok mu iyi derseniz en azından bu kadar berbat değil. o da olmuyorsa kaan ya da nelsson bile 1 maçlık sol bek oynayabilir. illa oynayacaksa 3 stoper ile çıkmalıyız. bu arkadaşın defansına güven olmaz.

    okan buruk'un yanlış kadro tercihleri sebebiyle bu sezon şampiyonlar ligi maçlarında evimizde kopenhag ve manu ile berabere kaldık. bu arkadaşın olmadığı 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçında 70 dakika bayern münih'i sahadan sildik. 3 ekim 2023 manchester united galatasaray maçında manu kanadını maden gibi işledi. 2 gol yememize rağmen 3-2 kazandık. bu akşam* 3. golde pozisyon alışına bakın. meşhur hücum katkısını göremediğimiz gibi savunmada ise berbat oyunu sebebiyle bizi oyun olarak düşürüyor.

    üst düzey maçlar fizik güç ister, tempo ister, hız ister. okan buruk bunları bilmiyor mu diyeceksiniz ama maalesef şu ana kadar bu konuda pek uyanık görünmedi. mertens ve kendisinin ilk 11 başladığı üst düzey maçlarda şansımız ciddi anlamda azalıyor.

    takım o kadar iyi ki her maç bitik bir futbolcuyu tolere edebiliyor. ama artık bu işe bir çözüm bulmak şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın