resim
Hüseyin Göçek
Görev:Video Yardımcı Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 780
    kendisinin hakem falan olmadigi, aradan 15 sene gecmesine ragmen hayatimda gordugum en skandal hakem yonetimlerinden biri olarak hala hatirladigim, basaksehir'in ibb oldugu donemdeki 6 aralık 2009 galatasaray istanbul bb spor maçı'nda belli olmustu. aradan neredeyse 15 sene gecmesine ragmen kendisinin bu ulkede hala bu meslegi yapabilmesi, bu meslekten para kazanabilmesi ise utanc vesikasidir.

    oyle kepaze bir yonetim gostermisti ki o macta, macin son yarim saati caldigi butun dudukler, verdigi tum kararlarin abartmiyorum yuzde 100'u yanlis olup, sanki ozellikle galatasaraylilari cildirtayim, tribundekiler de anama kufur etsin amaciyla yapilmis gibiydi. belki de bundan keyif aliyordu. farkli galibiyete gidecek mac bunun icat ettigi dudukler sonucu uzatmada ibb goluyle 1-1 bitmis ve mustafa sarp sinirden mac sonu formasini yirtmisti. bu mac aklimda oyle bir yer etmis ki simdi aklima gelince sozlukte macin basligindaki entrylere millet ne yazmis diye bakayim dedim ve orada bile kendi entrymi gordum fi tarihinde yazdigim ve hatirlamadigim. gorunce bayaa sasirdim lan bu mac ne kadar etkilemis beni diye.

    ısin baska bir aci tarafi ise, bu herifin s*cip sivadigi o kadar mac var ki gercekten akillara zarar. karisina instagramda kufurler mi edilmedi, karisi hesap mi kapatmadi, bunun yuzunden bildiri mi yayinlanmadi, yani bunun skandallari gercekten say say bitmez. kendisinin hakemligi bitince sevinirim de, maalesef bir 15 sene kadar gec oldu be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın