• 619
    belli bir alkol alma şekliyle aşırı duygusallaşabiliyorum, 1 70'ligi 10 saat içinde tüketmek gibi, yavaş yavaş sarhoş olmadan ilerleyince, bu gece de ilk dövmemi yaptırdım ve öyle içmişken across the üniverse izledim tekrardan. sonlara doğru her beatles şarkısında ağlamaya başladım.

    hey jude ve dont let me down arka arkaya çalarsan ne bekleyebilirsin yahu. sonra düşündüm. da vinci, caravaggio, van gogh, monet görüp bir şey hissetmeyen kişi ne kadar or evladıysa, beatles sevmeyen de o kadar or evladırdır hacı abi.

    sadece beatles değil, led zepplin, johnny cash, radıohead, oasis sevmeyen de or evladıdır. beatles sevmemek anayasaca yasaklanmalı, sevmeyen cezalandırılmalı. bir insanın makul sayılabilecek or evlatlığı olabilir ama beatles o sınırın üstünde kardeşim.

    şirin başlangıcı da david bowie olabilir mesela. sindirmek daha zor diye diyorum, yoksa david bowie'nin sevebileceğin en az 3 şarkısını çıkartırım adamın canını sıkmayın gece gece. karaoke'de az mı starman söyledik.

    karaoke gecelerinin kapanış şarkısı da pearl jam - black ya da beatles - hey jude olurdu. yaşlandık be naci, şimdi çocuklar amca diyor görünce. fight club'in kurallarını bilmeyen nesillerle yaşıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın