• 14
    her branşta yansıtmamız gerekendir. farklı spor branşlarını ülkeye getiren, öncü olan camiaya yaraşır olan da budur. sadece futbol kulübü olmamalıyız. basketbolda abdi ipekçi ambiyansını özlemeyen var mı?

    adımızın olduğu her yerde bu büyüklüğü yansıtmalıyız. birkaç kişinin elini taşın altına sokması yetmiyor. en azından diğer branşlarda kulübü ayağa kaldıracak hamleler için gsyiad çatısı altında aksiyon almamız gerekiyor. bu potansiyele fazlasıyla sahip olmamıza rağmen değerlendirememiz koyuyor insana.

    sokakta bu adamlara karşı taso oynasak bile kazanmamız lazım. her branşta, her dalda, içerde - dışarda vura vura ezmemiz lazım.

    gerekiyorsa belli bir dönem için daha kısıtlı sayıda spor dalında devam edilir. ancak bunun hakkını verecek şekilde organize olunur. basketbol şubesi her takımıyla galatasaray'ın yüzünü kara çıkarmadı. avrupa şampiyonlukları kazandı, yüzümüzü ak etti. basketbol şubemizi ayağa kaldırmaya öncelik verip diğer branşlar için de durum muhasebesi yapmamız lazım.

    voleybolda senelerdir eczacıbaşı, vakıfbank, fenerbahçe gölgesinde kalan bir takım olmaktan öteye gidemiyoruz. bu şekilde gidecekse tekrar değerlendirmek lazım bazı şeyleri. keza aynısı erkek voleybol takımı için de geçerli.

    o forma sahaya çıkıyorsa kazanmaya çıkmalı. o armanın olduğu her yerde, maçın favorisi sarı-kırmızı renkler olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın