• 7425
    adil kazandıkları maç sayısı oldukça düşük olan takım.
    13 ağustos 2023 fenerbahçe gaziantep fk maçında son dakikalarda rakibin buz gibi penaltısı güme gitmiştir. tadiç voleybol takımına uygun bir pozisyonda eli açık şekilde topa temas etmişti.
    3 eylül 2023 ankaragücü fenerbahçe maçında son dakika rakibine net bir penaltı verilmemiştir. yine mi? evet yine. ıkına sıkına maçı almışlardı. osai sağ ceza sahası içinde rakibi hanusek'i kayarak devirmiş hakem aut vermişti.
    24 eylül 2023 alanyaspor fenerbahçe maçında net ofsayt olan pozisyondan gol bulmuşlar ancak ne hikmetse yine var lehlerine çalışmıştır.
    4 kasım 2023 fenerbahçe trabzonspor maçında ise mağlup olmalarına rağmen orta sahada faul olan pozisyona bile penaltı verecek bir hakem ile maça ortak edilmek istenmiş ancak başarısız kalınmıştır. bu maç sonrası deplasman takımının lobisi sayesinde var hakemi olan mete kalkavan düdük asmak zorunda kalmıştır.
    farkındaysanız galip gelen takım hakeme düdük astırtıyor. o kadar şaibeli maç yönettiler ki aman puan kaybetmesin, kaybederse de biz sebep olmayalım dedi hakemler.
    26 kasım 2023 fenerbahçe fatih karagümürk maçında şaibeli bir maça daha tanık olduk. rakibin verilmeyen penaltısı ile sonuçlanan pozisyonda gole giden topu fener stoperi elle kesti.
    normalde penaltı ve kırmızı kart olan pozisyonda ofsayt kararı çıktı. halbuki rakip oyuncu pozisyon başında 3 metre geriden çıkıyor. kaldı ki yayıncı kuruluş bile çizgi çekmedi, çekemedi. var konuşmasında neler geçti çok merak edilmekte.
    bu maçlar haricinde bir çok kez kırmızıları atlanmış, olmayan penaltılardan goller bulmuşlardır.
    rize, kasımpaşa, hatay gibi takımlardan kendilerine her sene alışık olduğumuz bol gollü galibiyetler hediye edilmiştir.
    toplamda 8 maç saydım hatırladığım. tarihler için google amcadan yardım aldım ancak maçlar ve pozisyonlar aklımda.
    zaten hadi diyelim rize, hatay ve kasımpaşa gibi takımları normalde de çitlerlerdi. tamam 4 maç net puan kaybı olması lazımdı bu takımın. -8 puan az olmaları gerekliydi. hani deriz ya bir maçı bir pozisyona göre yorumlamayalım. ancak o kadar kritik anlarda bu hatalar lehlerine işledi ki maçların dönmeyeceği kesindi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın