• 22
    maçın spikeri hatalı bir sunum yapmadıysa oyunun ofsayt gerekçesiyle kesildği bir pozisyonda cereyan eden hadise. "ekran başındaki milyonlar"dan biri olarak ilk anda açıyı daralttığı için golü kaçıran futbolcuya söverken önce ofsayt olduğu için şöyle bir duraksatmış sonra kale arkası çekim tekrarında elle oynamayı görünce tekrardan yükseltmiştir.

    gerçi ne ofsayt bayrağını gördük, ne de endirekt serbest vuruş işaretini. hakemin fenerbahçe kalecisine bekle işareti yapması ve kale arkası kamera görüntüsü arka arkaya ekrana geldi. normal şartlar altında yayıncı kuruluş bu var odasına hem eleman hem ekipman olarak destek verdiği için anlık olarak incelemenin ne hakkında yapıldığı bilgisine erişebiliyor. diğer ülkelerde incelemenin ne hakkında olduğu bilgisi anlık olarak yayın ekranına hatta skorborda veriliyor.

    hatta ve hatta 2023 kadınlar dünya kupası'nda maçın hakemi var incelemeleri sonrasında neyin incelendiğini, kararını ve gerekçesini staddakilere kendi anons ediyordu.

    yaklaşık 1.5-2 dakika boyunca biz samet'in elle oynamasını izlerken var odasında neyi izlediler, hakeme neyi anlattılar, hakem de ne anlayıp düdüğünü üfürüp devam işareti verdi? 2024'ün kapısında olduğumuz bugünlerde bu kadar gizem(!) biraz fazla bence. açıklamasını yapamayacağınız kararı vermeyin, kararı veriyorsanız da aptalca bile olsa açıklamasını yapabilin.

    bizim sivas deplasmanında* bir ofsayt pozisyonunu 5 dakikada çözemeyen 4 gerizekalının vebalini biz bir senedir çekiyoruz. dün akşam kendi taraftarının yarısı hariç tüm türkiye'nin penaltı kanaatinde olduğu pozisyon olası puan kaybından kurtardığı halde adamları kimseye bir şey olmayacak...

    böyle böyle üstüne konarak gidiyor bu işler. bitmeyen bir kan davası, mantıksızlığın üzerine mantıksızlık eklenerek devam ediyoruz. bu işlerin bugüne kadar bir şekilde gelmiş olması, hep bir şekilde gidecek olması anlamına gelmiyor. bir gün bir yerde önü alınamayacak şeyler yaşanacak ve bu sefer gerçekten kimse yaşanan şeyin altından kalkamayacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın