• 18
    sağlam satışçı ve dönek medyadır ben son cb seçimlerinden sonra muhalefete de siyasete de olan inancımı iyiden iyiye yitirdim zaten ayrıca bunların da ne mal olduğunu gördüm.

    doğruluğunu yanlışlığını tartışmıyorum ama açın bakın 14 mayısdan önce hepsi bir ağızdan "kemal kılıçdaroğlu'nun aslında ne kadar doğru ne kadar muhteşem bir aday " olduğundan bahsediyordu. cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden sonra ise ağız birliği edercesine daha sonuçlar ysk'ya ulaşmadan "kılıçdaroğlu'nun ne kadar kötü bir aday" olduğu konusunda sidik yarışına girdiler kk kendi medyası tarafından çok ağır ketenpereye getirildi.

    burda mevzu kk değil elbet mevzu muhalif medyanın dönekliği, kaypaklığı ve güvenilmezliği. şimdi de terim'e kafayı takmışlar birde utanmadan "lube ayar" isimli holiganı canlı yayınlarına çıkarıp "bakın aslında terim'de işin içinde" algısı yaratıyorlar.

    öyle bir zamanda yaşıyoruz ki güveneceğimiz tek dal olan muhalif medyanın dahi içi boşaltılmış ve o medya birilerinin adamı olmuş ne desek boş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın