• 1
    türkiye’de mevcut hükümete karşıt - en azından öyle görünmeye çalışan- medya.

    son dönemdeki fon muhabbetinden dolayı fatih terim’i itibarsızlaştırmaya çabalarken aslında farkında olmadan “galatasaray taraftarı nezdinde” istediklerini yapamadıklarının farkında değiller. zaten hocayı diğer takım taraftarı pek sevmez, bunun pek değişecek bir tarafı yok.

    burada galatasaray taraftarının büyük bir çoğunluğu olaya “hocayı yedirmeyiz, hüplettirmeyiz, koç medyası başka kapıya!” bakış açısıyla bakıyor. olayı düşman saldırısı olarak görüyor. ancak işin içindeki “usülsüzlük, dolaylı yoldan vergiden kaçma, hak’ka girme” gibi söz konusu olgular arka kapıya atılıyor. rezan epözdemir’in konuyla ilgili yayınını izledim, bir avukat edasıyla doğal olarak fazlasıyla karnından konuşmuş. açıkçası istenileni alamadım o yayında.

    aslında işin “fatih terim fonu” olarak lanse edilip edilmemesinin pek bir önemi yok. medya bunu bu şekil lanse ederken yapılan etik dışı tüm olaylar toprak altına sürülüyor. zaten siyasette de yapmak istediğini, ulaşmak istediğini yapamadığı için 20 yıldır aynı tas aynı hamam gidiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın