• 374
    (bkz: #3781654)

    ben şahsen fatih hocaya yüzde yüz asla kefil olamam. çünkü kendisini futbol harici tanımam, etmem. ama çocukluktan beri tuttuğum takım için savaşmış ve ülkenin en büyük takımı yapmıştır. aramızda bir kimya oluşmuştur. bu yüzden de bende yeri her daim ayrı kalacaktır. ama mantıken ve çıkarım yaparak düşündüğümde bu adamın burada suçlu olmadığına inanıyorum. zaten ortada acayip mantıksızlıklar var. yine ama öyle aşağılık, kanı beş para etmez insanlar düşman olmuş ki hocaya, içindeki bütün nefreti kusmakla kalmadılar, bu kez hocanın hanesine de tecavüz ettiler. halen içindeki o acıyı çıkartamıyorlar, çıkartamayacaklar da.

    umarım fatih hoca dediği gibi yapar da bunların alayının içinden geçer. insan içine çıkacak halleri kalmaz. olaya sadece basın olarak da bakmıyorum. twitter, ekşi sözlük vs. gibi sosyal medya platformlarındaki fenerbahçe trol örgütlerine de iyi bir ders verir hocam umarım. ahlaksız, satılık kalemşörler ya sizi. daha düne kadar tuzlaspor başkanından tut da, lale ortasına; var kayıtlarının cüneyt çakır’a elden verilmesine, hatta bahis şebekelerinin alakasına kadar fenerbahçe başkanı ali koç’un ismi iyice ayyuka çıkmıştı. erden başkan’ın da iyice kaşımasıyla bir yerleri tutuşmuşken ve bu olayın devamını beklerken hayırdır mıdır da birdenbire 2 senelik davayı “ fatih terim fonu “ diye manipüle edip ortaya attınız. mal bulmuş mağribi gibi üşüştünüz hepiniz. ne hikmetse hepinizin ortak buluştuğu alan da galatasaray düşmanları olmanız.

    fatih hoca sandığınızdan da daha güçlü bir figürdür. yani öyle kolay pabuç bırakmaz. hele hele koç’unuza sakın güvenmeyin sizi asla kurtaramaz. bazıları zaten korkudan “ sen nasıl sıyrıldın “ yazıp aklınca sonra isim vermedim deyip cayarım kafasında, birilerine yaranmaya çalışıyor. neymişte mehmet ağarlar varmış hocanın arkasında bilmem ne? peki koç’unuzun arkasında kim var? leş kargaları ya sizi. parası mı var yoksa? neden sesiniz çıkmıyor elbirliğiyle orayı örtbas etme derdindesiniz, pek ahlaklı(!) ülkemiz gazeteci parçaları. neden? var mı bir cevabınız?

    son söz; hani burada diyebiliriz para fatih hocanın istediğini yapar bize ne diye ama, bu haysiyetsiz oluşum fatih hocanın başarılarına kadar işi dokunduracağı için sonunda yine bizim kulübü psikolojik açıdan etkileyecektir. hem de ellerinden geldiğince kullanıp birtakım rezilliklerin üstünü de örtmeye çalışacaklar. bu açıdan da bakınca umarım fatih hoca bu pisliklere iyice haddini bildirir de öyle şizofreni gibi ortaya bok atarken bundan sonra yüz kere düşünmek zorunda kalırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın