resim
Hakan Çalhanoğlu
Takım:Inter
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 1755
    son zamanlarda türkiye'de arşa çıkmış olan sosyal medya kullanımından payına düşeni almış gibi duran yetenekli milli futbolcumuz.

    ergen, evinde oturup gün boyu twitter'da, instagram'da gezen boş beleş nice tip kendine bir hesap açıp 3-5 beğeni için sürekli olarak bir şaka, bir komiklik peşinde. üstüne yazdıkları ve yaptıkları/yapmaya çalıştıkları espriler tümüyle başka yerlerden okuduklarına yönelik, beğeni odaklı.

    galatasaray özelinde de var bu tür hesaplar. davinson sanchez geldi diye nelsson'u hedef gösterdiler. nasıl da unuttuk seni ama? gibi popüler söylemleri nelsson'a uyarlamalar, ndombele konusunda sürekli hamburger içerikli tweetler atmalar, ndombeley yerine ndombili yazmalar. adamlar üşenmiyor, ndombele'nin stadyumdan çıkarken telefonuyla ilgilendiği fotoğrafı paylaşıp ona özel telefon ekranı görseli hazırlıyor, görselde hamburger siparişi var. yani gerçekten üşenmeyip bunu hazırlıyorlar.

    ergen irisi 3-5 andaval çıkıp hakansız, çağlarsız milli takım ne güzel yaaa yazıyor, eline telefon almış aptal sürüleri de 'abi onlar zaten çöp, biz yusuf sarı babadan razıyız xdxd' yazıp destek atıyorlar.

    aynı pespayelik muslera'ya da yapılıyor. adam sıkılıyor, ilgi çekmesi lazım, haydi gideyim bir muslera'ya sallıyım da etkileşim versinler diyor. her hıyarım var diyene tuzla koşan da çok zaten. yaşlandı abi yea, alayım livakovic'imi yazıp kendilerini futbol uleması sanıyorlar 4-5 kişi beğenince

    geçen gün icardi'nin 24 yaşında inter'de attığı golü paylaşıp, şimdi beli dönmüyor ne yedin be adam diyip etkileşim kovalayan bir gerizekalı da vardı. engelle engelle bitmiyorlar, mantar gibiler ve her yerdeler. kerem aktürkoğlu'na da zorbalık yapıyorlar.

    şampiyonlar ligi hesapları da anladı nasıl bir sosyal medya manyaklığı olduğunu durmadan icardi ve galatasaray paylaşıyor. etkileşim almak isteyen her sosyal medya hesabı türklere yönelik bir şeyler atarak ilgi çekmenin kolay yolunu bulmuş görünüyor.

    yarın kenan yıldız başarısız olsun, oyuna girerken forma öpme şovunu azaltalım çocuklar yazacak binlerce andaval daha çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın