• 71
    geçmiş yönetimlere göre genel anlamda daha iyi giden ve çalışan bir yönetimi voleybol perspektifinden imalı olarak kamuoyuna açık bir şekilde eleştirmiş kişidir.

    eğer bu eleştirisinde samimiyse perde arkasında da yönetime gereken eleştirileri muhakkak yüz yüze yapıyordur diye umuyorum. yok amaç etkileşim almaksa yanlış bir eleştiri yöntemi. galatasaray’a getirisi futbol branşının çeyreği olmayan branşlara en az futbol kadar önem verilmesine karşıyım. zoruna giden varsa borusuna gitsin kardeşim kimse kusura bakmasın.

    siz milli voleybolcu, basketbolcu, su topçu (her neyse) olarak galatasaray’ı performansınızla ve kabiliyetinizle ne kadar ileri taşıdınız önce bir kendinize dönüp bakın derler adama. galatasaray yönetimleri ben kendimi bildim bileli futbolu her zaman daha önde tutmuştur ve budur bizi dünya kulübü yapan. bu başarıların sebebi ise camianın enerjisini ve sinerjisini tam tekmil tek bir odağa daha fazla ve doğrudan vermektir.

    fener euroleague aldı n’oldu? kim tanıyor feneri dünyada? milli voleybol takımı dünya şampiyonu oldu n’oldu? dünya basınında sürmanşet olarak bile geçmedi. ancak sen bir futbol branşı olarak bavyera’da bayern’e kök söktürüp yenilsen dahi manşetlere konu olursun ve methedilirsin. böylelikle vizyonun büyür.

    hülasa boş beleş işlerden ötürü yönetim eleştirmesi yapmak şu zamanda yakışık almaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın