resim
António Nobre
Görev:Hakem
Yaş:35
Uyruk:Portekiz
Görev Aldığı Maçlar
  • 75
    https://twitter.com/.../1726534385204384014

    penaltı değil de ofsayt pozisyonu ile ilgili var protokolünde bir sorun olabilir. ya da bizim ligde kullanımda sorun var. bayern'in ilk golünde var hakemleri çizgi çekip ofsayt olup olmadığına karar verebilirler, ancak ikinci izlemeye konu olduğunu düşündüğümüz, boey veya sanchez'in engellendiği pozisyon ile ilgili orta hakemin izlemeye davet edilmes gerekiyordu. yani var hakemleri kararı vermemeliydi, ilgili pozisyonun etkilenip etkilenmediğine orta hakem karar vermeliydi. nedense ilk pozisyonda golü verdikten sonra ikinci incelemeye geçildi ve orada muhtemelen izlemeye davet edildi, ancak golü verdik zaten diyip pas geçtiler o pozisyonu.

    penaltı pozisyonu ise tam bir skandal ancak kadıköy'de 1-1 berabere kaldığımız fenerbahçe maçında da var ayağa basma açık olmasına rağmen devreye girmemişti. daha doğrusu muhtemelen devreye girdi ancak orta hakem sallamadı. bayern maçında da aynı şey oldu. şu pozisyon real vey bayern'e olsa penaltı doğrudan verilirdi.

    kısaca sadece kendisi değil var hakemlerinin de kolay kolay maç almaması gerekiyor. şampiyonlar ligi seviyesinde kaç kameradan tekrar tekrar izleme şansı var iken ayağa basmaya penaltı veremeyen hakemler kenarıya çekilmeli...
App Store'dan indirin Google Play'den alın