resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 4936
    istediği kadar sarı kırmızı paylaşım yapabilecek olan eski futbolcumuz. kendisi şampiyon olduğumuz sezonda güzel katkı vermiştir. luyindama ile beraber iyi bir ikili olmuşlardır. fakat zamanında belki de olması gerektiğinden daha düşük bir tutara anlaşarak takımımızdan da ayrılmıştır. ben kendisini iyi anarım. sevilla'daki durumuna bakacak olursak da son derece güzel bir zamanda yollarımızı ayırmışız denilebilir.
    bir futbolcuyu ne kadar seversek sevelim çok çok ama çok büyük bir efsane olmadığı müddetçe, mevkiisinde yerine birini buluncaya kadar özlem duyup, adını zikrederiz. marcao canımız ciğerimizdi, sol ayaklı aslan stoperimizdi. gitti. yerine victor nelssonu bulduk. vikingimiz oldu bizim. sonra bir anda davinson sanchez minageldi. değil marcao, kulübedeki nelsson'u unutacak seviyeye geldik. aslında bu yaptığımız da iyi bir şey. geçmişe takılı kalmayıp sürekli ilerici bir zihniyetle devam etmek doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi. yıllarca melo tipi orta saha, hagi ya da sneijder gibi bir 10 numara arayışı bizim bazen yerimizde saymamıza bile neden oldu.
    o yüzden marcao benim gözümde hala canımız ciğerimizdir. biri marcao dese, iyi stoperdi derim, biter gider. istanbul'un tadını çıkarabilir. gezip tozup, gönlünce eğlenip istediği eski futbolcu, tercüman, yorumcu, masör ile fotoğraf paylaşabilir. fenerbahçe olmadığı müddetçe istanbul'da herhangi bir kulübün formasını bile giyebilir. çünkü kendisi kitabımızın çevirmiş olduğumuz sayfasına ait bir anı. şu anda mevcut paragrafta davinson sanchez yazısını yazıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın