• 3
    yapıldığı takdirde yapan kişinin taraftarlıktan afaroz edilmesi gereken, içi boş eylem. sadece futbolcu olarak sınırlandırmamak lazım, sporcu olarak genellemek lazım.

    el oğlu zamanında genç ve yükselişteki arda turan'a 90 dakika ana bacı küfür ederken, kadın basketbol tarihinin en iyi yerlisi ışıl alben'e 40 dakika ağza alınmayacak şeyler söylerken, yine kadın basketbol tarihinin en iyi yabancısı ve belki de goat'ı taurasi'ye fucklar mucklar havada ucusurken, ergin ataman gibi türkiye'nin en başarılı koçunu evine polislerle gitme mecburiyetinde bırakırken, milli basketbolcu göksenin'e ana avrat düz giderken ben neden el oğlunun topcusunu öveyim? bu örnekler, bir çırpıda aklıma gelenler. daha bu örnekler çoğalır ohooo.

    banane rakip takımın futbolcusundan? çok mu iyi oynamış, banane? galatasaray'a faydası ne? umarım sakatlanıp sezonu kapatır der geçerim. el oğlu galatasaray'ın sporcuları için bundan daha beterlerini söylüyor, bizim taraftar da el oğlunun sporcusunu övmek için yarışa giriyor. valla çok acayip. çok "geniş" bir taraftar topluluğumuz var. kendi topçusuna gelince de gömmek için yer arar ya bu "geniş" taraftar, neyse.

    allah akıl fikir versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın