resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3077
    başarımızın mimarlarındandır, kendisini çok seviyorum. sadece galatasaray’ın değil türk futbolunun kaderine yön veriyor. fakat bundan sonraki transfer dönemlerinde birinci plana oyuncuların etiketini değil takımını oyununa sistemine uygunluğunu koyması lazım.

    neresinden bakarsam bakayim verimsiz geçen bir transfer dönemi görüyorum. düşük maliyetli ve yetersiz yedek kulübemizi, pahalı ve yetersiz bir yedek kulübesine çevirdik. ilk onbire alınan oyunculardan davinson dışında hangisi ihtiyaca yönelik nokta atış transferdi tartışılır. tek nokta atış transferde de takımın gelir getirmeye en müsait oyunculardan birini satmayıp kulübeye iterek değerini daha da düşürdük. elimizde nicelik olarak bir sürü orta saha varken yedek stoperimiz kaan banko orta sahamız oldu. kaan’dan çok memnunum ama bu bizim ne kadar yanlış planlama yaptığımızı gösteriyor.

    özetle transfer yaparken beş büyük lig, kalite vs ezberlerini kenara bırakması gerekiyor. zaten elde pek çok büyük oyuncu var. bunların etrafına yeni boey’ler bulup koymak atom mühendisliği değil sonuçta. umarım çok iyi dersler çıkarılır ve gelecek dönemlerde bu hatalar telafi edilir. yürüyedur erden abi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın