resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2956
    bir kere topu kapmak için deli dana gibi koşturup maç başı ortalama 5-6 top kapıp, -15/20 dakikada bir kapıyor- kaptığı topu yarım saniye sonra rakibe ya da taça atan arkadaşımız. aynen tam okan buruk'un oyun sistemine uygun oyuncu. biz zaten böyle bir adam arıyoruz. çünkü koca dünyada ve türkiye'de topa koşup koşup bir maçta 5-6 kere top kapan oyuncu yok ki. varsın kaptığı gibi taça ya da rakibe atsın anında. tam şampiyonlar ligi topçusu, tam okan buruk'un oynatmak istediği futbol ha.
    zaten okan buruk da pas atamayan, koca sezonu sıfır gol yarım asist ile tamamlayan oyuncu arıyor. hay allah niye takımda tutmadı ki...

    kaan ayhan'ı hiç beğenmem benim orta saha tanımıma uymuyor ama kerem demirbay, ndombele yerine oynamasının sebebi topun değerini bilip düzgün paslar atması. bu temposuzluğuna rağmen kaan ayhan oynatılıyor çünkü önde zaten torreira o topa basma ve kapma işini yapıyor. torreira arkasında ya da önünde en oynamayacak adam berkan kutlu. bu arada yerine de oynamayacak tek oyuncu. çünkü lucas topu kapınca hatasız bir şekilde takımı atağa çıkartabildiği için önemli. topu kapıp hemen yanına pas atamadığı için ya da rakibe verdiği için değil.

    zaten ben anlamadım berkan kutlu aslında bu takımda iş yapar. cicaldau iş yapar ama yanlarında önlerinde bunlar oynarsa yapar. oynadılar işte hepsi. 35 yaşındaki gomis olmasa ve birkaç gol atmasa alt lige düşüyordu koca galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın