resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2938
    imkan dahilinde ise kesinlikle devre arası takımımıza yeniden kazandırılması gereken futbolcumuz.

    berkan genoa'da oynayamıyor bizim seviyemizde değil tarzı yorumlara gülüyorum. manchester united'ı deplasmanda yenen, bayern münih'e iki maçta kök söktüren, ligde yoğun tempoya rağmen neredeyse firesiz lider giden takımımızın orta sahası 2020'den beri sassuolo'nun yedeği ve mevkisinin ne olduğu belli olmayan kaan ayhan.

    yanlış anlaşılmasın, kaan gerçekten hayranlık duyulacak bir performans sergiliyor. fakat kağıt üstündeki bazı şeyleri büyütmemek lazım. berkan çok kıymetli bir oyuncu, tıpkı barış alper gibi özellikle büyük maçlarda ve fizik olarak diri olmamız gereken maçlarda okan hocanın düşünmeksizin ilk 11'e attığı bir oyuncu. takıma dinamizm katan bir isim. yedekten de fiziken yorgun bir takıma ilaç olabilecek mahiyette bir adam.

    futbolcuları yorumlarken sadece saha içine bakmamak gerekir. berkan'ın buradaki aidiyeti, takım arkadaşlarıyla olan uyumu ve arkadaşlığı, genoa'ya uyum süreci, genoa'nın hedefsiz bir takım olması gibi etkenler şu an orada kabul görmemesini futbolculuğundan eminim ki daha çok etkiliyor. siz kendinizi düşünün, galatasaray gibi ülkesinin en büyük takımı olan, çocukluk aşkınız, bir avrupa markası ve şampiyonlar ligi ekibinde mi daha motive olursunuz yoksa herhangi bir italya takımı olan genoa'da mı?

    sergio, kerem demirbay, ndombele gibi isimlerden fersah fersah kıymetli bir oyuncu olur kadromuzda. umuyorum bu ayrılık kısa sürer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın