resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 4714
    son dönemde başlığı biraz boş kalınca ne durumdaymış diye baktım galatasaray'da yaşadığına çok benzer bir sürecin içinde olduğunu gördüm.

    sezona gerçekten iyi başlıyor. ilk 6 maç 5 gol. bu gollerin 2 tanesini monaco'ya atmış 3-3 biten maçta.

    7. haftada son 2 haftasını kazanarak geldikleri 1 ekim 2023 rennes - nantes maçında kırmızı kart görerek atılmış. nantes bu maçı 3-1 kaybetmiş.

    kendisinin kırmızı kart cezalısı olduğu, kadroda olmadığı 2 maçı nantes üst üste kazanıyor.

    29 ekim 2023 lens - nantes maçında cezası biterek kadroya dönmüş ancak hocası kazanan ilk 11'i bozmamış, bu maçta 60. dakikada giriyor. nantes maçı 4-0 kaybetmiş.

    sonraki hafta 5 kasım 2023 nantes - reims maçına ilk 11 başlıyor. maç 0-0 devam ederken 66. dakikada hocası oyundan çıkarıyor, maçı nantes 0-1 kaybediyor.

    bu milli aradan önceki 12 kasım 2023 metz - nantes maçına da ilk 11 başlıyor. bu sefer hocası 55. dakikada oyundan çıkarıyor. oyundan çıkarken nantes 2-1 yenik durumda maç 3-1 nantes yenilgisiyle sonuçlanıyor.

    yani burdaki sürecin detaylarını tam bilmiyoruz ama nantes gibi orta - orta üst sıra avrupa ligi kovalayan takım ile galatasaray gibi doğrudan şampiyonluk adayı takım aynı şey değil, hem kendisi de yaş olarak büyüdü ülkesinden yeni çıkmış biri değil daha tecrübeli bir oyuncu artık, kafasında başka bir lige gitme gibi bir durum olduğunu da sanmıyorum, bu açıdan avantajlı olduğu noktalar var. bakalım bu süreç nasıl sonuçlanacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın