resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7195
    https://gss.gs/lU9.png
    pas tercihini doğru şekilde kullanan futbolcu. stoperlerden birisi halfspace'e koşu atan oyuncumuzun önünü kapatmak için hareketlenmiş diğer stoper ise icardi'nin arkasında kalmış. kısacası icardi de marke vaziyette. doğru orta geldiği vakit. icardi'nin yapacağı şu olabilirdi. https://www.youtube.com/shorts/1idoAb2m7ts

    zaten orada kesik çizgilerle gösterildiği gibi koşu yoluna pas veremez oradaki savunma oyuncusu armut toplamıyor. zaha da zaten o yöne hareketlenmiyor. hadi diyelim kerem icardi'ye orta yapmaktan zor olanını denedi ve hataylı oyuncunun üzerinden topu aşırttı ve zamanlamayı da öyle ayarladı ki tam zaha'nın koşusuna denk getirdi. zaha da topu taç çizgisinde mükemmel bir kontrolle önüne aldı.

    o vakte kadar icardi tekrar markaja düşecek. kenardan sabaha kadar orta yapalım gol atamayız. modern savunmalara karşı kenar ortalarından bir cacık olmuyor. bunu 50 kere yazmışımdır zaten.

    kerem'i bu kadar gömen bazı yazarlar zaha'nın o topu alınca 3 kişiyi çalımlayıp topu 90'a takacağı umudunu taşıyor ancak futbol böyle bir şey değil ne yazık ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın