• 698
    bu maçla ilgili sadece okan hocanın başlığına bizdeki en kötü maçıydı yazdım.
    nedenini bu başlık altında incelemek istiyorum.
    almanya deplasmanından gelmişsin 1 gün dinlenmeden cumartesi maça çıkacaksın. muslera sakat, icardi sakat.
    kerem formsuz, ziyech hazır değil, sergio temposunu yakalayamadı. şimdi yedeklere bakıyorum. oynamaya istekli bakambu, oynamaya istekli barış alper, oynamaya istekli tete, oynamaya istekli mertens var. var oğlu var. eğer ki içerde oynadığımız bir şampiyonlar ligi olsaydı rotasyon demezdik. ancak takımın iskeletini koruyarak hafif bir rotasyona ihtiyaç olduğu otuzuncu dakikada belli oldu. en tempolu adamımız torreira bile ağırdan aldı. demek ki takım dökülüyor yorgunluktan. rakip zaten son 3 yılda gördüğüm en sert savunmayı yapan takım oldu bize. komple takım olarak topun arkasına geçip tam 7 kişi ceza sahası önüne dizildi. anti modern futbolla durdurdu adamlar. ve ne yazık ki bu oyun artık rakiplerimiz için büyük bir done olacak. kerem a. ne yazık ki pozisyon bilgisinin zayıflığı yüzünden kayboldu. orta sahayı kalabalık tutamadığımızdan sürekli kontra yedik. neler yapılabilirdi? bir kere kazım hamlesi doğru olduğu gibi geri kalan takımı korumak yanlıştı.
    günay
    boey sanchez abdülkerim kazımcan
    torreira sergio
    tete kerem d. barış
    bakambu.
    adamlara oynama fırsatı vermemiz lazım ki kendisini göstersin. madem bu şekil çıkmadık. en güçlü olduğumuzu düşündüğümüz takımla çıktık bu sefer yerinde değişiklikler gerekliydi.
    içeri girer girmez ziyech, kerem a., zaha oyundan alınıp defans çizgisini çok ileri çıkarmamak gerekirdi. tek puan al gel en azından. sonuç olarak yenildik. namağlup olarak ligi bitirecek değildik. illa ki bir yerde patlayacaktık bu da o maç oldu. nazarlık olsun. moral bozmaya gerek yok çünkü rakiplerimiz bizden daha kötü.
    bizim şampiyonlar liginde manu maçı sonrası artık lige asılmamız gerekli. çünkü manu maçı sezonun ilk hedef maçı bana göre. olası galibiyet ile avrupa defterimiz ikinci döneme kalacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın