• 54
    winner takım kimliğimiz, manu'nun ciddi manada özgüven problemi yaşıyor olması, hücum güçlerinin belki de en önemli 2 adamından biri olan rashford'ın cezalı olması ve tüm bunların üstüne ali sami yen cehennemini eklediğimizde kendimizi favori olarak görebiliriz. bu maça hem taraftar hem de takım olarak özgüvenimiz yüksek çıkmamızda hiçbir sakınca yok, lakin "nasılsa kazanırız yeeaa" moduna girmemeliyiz.*

    benim açımdan tarih itibari ile ten haag'ın hala kovulmamış olması bizim avantajımıza. çünkü bana göre manu dipsiz bir kuyuya düşüyor ve her kaotik sonuç veya kayıp sonrası ten haag benzer minvalde konuşarak takıma ve oyuncu grubuna güvendiğini, geçen sene de aynı oyunu oynadıklarını, bir tek farklı sonuçlar aldıklarını, mücadele etmekten ve takıma inanmaktan vazgeçmeyeceğini söylüyor. nitekim ligde de son oynadıkları luton maçını (bkz: 11 kasım 2023 manchester united luton town maçı) 1-0 kazandılar ve ten haag kredisini korumuş oldu.

    not: bizim maçımızdan önceki hafta 26 kasım 2023 tarihinde everton deplasmanında olacaklar.

    kısacası full kadro çıkalım, bayern maçlarındaki oyun anlayışımız, iştahımız ve arzumuz olsun. skor zaten kendiliğinden gelecek.

    (bkz: manchester ibnesi kolla kendini)
App Store'dan indirin Google Play'den alın