• 696
    hadi biz bu maçı kazanmayı haketmedik ama tamamen anti-futbol oynayan hatayspor hiç haketmedi. daha maçın 1. dakikasından itibaren aut atışı olsun, taç atışı olsun her boşlukta zamandan çaldılar. katı sert savunmayla tamamen kapanıp kötü zeminde hem top yapmamıza izin vermediler hem de uzun ve hızlı ataklarla gol aradılar. maç boyunca girdikleri 3 pozisyonunun 2’sinde de golü buldular.

    nerde hatayspor’un bize oynadığı futbol nerde bizim bayern münih’e karşı oynadığımız futbol.

    top oyunda kalmadı. 80 ila 90 arası arası en fazla 5 dakika top oynandı. onda da topu korner noktasına taşıyıp zaman çalmaya çalıştılar. 80. dakikada başladılar köşede zaman öldürmeye. başarılı da oldular. buna rağmen hakem maça 7 dakika gibi komik bir uzatma ekledi.

    tüm bunlarla beraber fenerbahçe’ye olsa var’dan çalınacak 2 tane de penaltımız verilmedi. hadi barış alper’inkini geçiyorum ama tüm türkiye’nin penaltı dediği icardi’ye son dakikada yapılan faulu ancak art niyetli bir yönetim es geçebilirdi.

    diyorum ya nerde hatay’ın bize karşı oynadığı futbol nerde bizim bayern’e karşı oynadığımız futbol. bu yüzden volkan demirel hiçbir zaman iyi bir hoca olamayacak. ligin standartlarını düşüren, futbol kalitesini baltalayan, anti-futbolla puan toplamaya çalışan bir hoca olacak. futbol oynadığı dönemde saha içini ve tribünleri terörize eden bir adamın oynatmaya çalıştığı futbol da ancak bu kadar olur.

    geçmişinde jean-claude billong gibi bir skandal bulunduran hatayspor camiasının da galatasaray’la dersini anlayamıyorum. fenerbahçe pilot gibi takılıyorsunuz ama mersin idman yurdu gibi kulübü kapatıp gideceksiniz birkaç seneye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın