resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8886
    2023-2024 sezonu öncesi transfer döneminde büyük hatalar yapılmasının suçlusu olmayan hocamız. aslında burada bir suçlu da yok. ülke ekonomisi ve futbolumuzun dünya pazarındaki yeriyle alakalı harcama limitlerinden kaynaklı bir transfer süreci yaşadık. bu konuda hocanın bir tasarrufu yok.

    ayrıca şu an takımdaki tüm üst düzey oyuncular bir şekilde problemli oyuncular ve okan hoca geçen sezon ve bu sezon tüm oyuncu grubunu önce şampiyon yaptı ve şu anda da hem şampiyonlar liginde hem de süper ligde yarışın içinde tutuyor. icardi, zaha, ziyech, kerem aktürkoğlu, oliveira ve hatta nelsson gibi birçok oyuncudan en az birisi, insan yönetimi zayıf bir hocanın ve yönetimin elinde çoktan kadro dışı kalmıştı.

    okan hoca ne olursa olsun destek olunması gereken bir karakterdir. bu tip kulübün kurumsal hafızası olan, elde edilen tüm büyük başarılarda adı geçen ve en önemlisi 11 yaşından beri kulübün içinde olan bir değeri bu kadar kolay harcamamalıyız.

    bakın beşiktaş'a, fenerbahçe'ye... bu tip karakterleri olmadı hiç... en büyük başarılarını yaşatan hocaları zico. fatih terim bu bayrağı göndere çekti, taşıma sırası okan buruk'ta. aklı selim galatasaray taraftarına çağrımdır. hocamızı yedirmeyin. geçmişi unutmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın