• 680
    sevgili galatasaraylılar;

    beni dünyada hiç kimse bu maçın temiz olduğuna ikna edemez. ben kötü oynadığımızı, yorgun olduğumuzu kabul ediyorum ve bunu gayet normal görüyorum. ancak, yediğimiz ilk golde yan hakemin 1 metre ofsaytı kaçırmasını ”hakem hata yaptı” diye geçiştiremezler. hatayın gol atabilmesi için tek şans vardı, defans arkasına top atmak. bunu da defans oyuncularımız iyi savundu. burada hatay’ın ofsaytını görmezden gelmediğin sürece ilk yarıda gol yememiz imkansızdı.

    https://gss.gs/nJY.png

    topla aktif alandaki oyuncu hataylı, onun baskısıyla defansımız hata yapıyor. golü atan oyuncunun ofsayt olmamasının pozisyonla hiçbir ilişkisi yok. ofsayttaki oyuncu ofsaytta olmasa sanchez’e o baskıyı yapamazdı çünkü sanchez önce o 1 metre koşu mesafesini kapatarak topu uzaklaştırmaya çalıştı. bu pozisyon hata değil, büyük harflerle skandaldır. hatırlayın, derbide belhanda’nın attığı gol öncesi cücü 1.5 dakika geriye sardırıp golü iptal ettirmişti.

    bu gol ile sene başından beri ilk yarıda gol yememe istatistiğini de bitirdiler ki bu takım bayern deplasmanında dahi ilk yarı gol yememişti. akabinde hataylıların ve özellikle de dadaşhov denen adamın tek başına 6 faulü var ve bunların 3-4 tanesi arka arkaya sert fauller. hayalara diz vurmak dahil. bu adam kart görmeden maçı bitirdi.

    barış alper’in yüzüne gelen el penaltı. ıcardi’nin ayağına basılan pozisyon penaltı. bunlar tartışmaya kapalı pozisyonlar. tamam kötü oynadık. kötü oynadığımız için de malesef kimse ses çıkarmıyor. çünkü ”top mu oynadınız?” diyecekler. karşıda da simsiyah formalı depremzede takım var. şu pozisyonlar fener’in herhangi bir maçında olsa ortalık yangın yeriydi.

    bu maç çok net bir şekilde şaibeli ve talimatlıdır. çünkü yoğun maç temposundan galatasaray yara almadan çıkmış olsaydı, fenerbahçe ile daha ligin ilk yarısında 10 puan fark açardı. devre arası takıma takviyelerle de bu farkı kapatmak imkansız olur, lig biterdi. bu maç ligin kırılma maçıydı ve kırılmasına alenen ve göz göre göre müsade etmediler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın