resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2961
    8 kasım 2023 bayern münih galatasaray maçı'nda yaptığı hata yüzünden değil zaten ağır ve defansı hep geriye çektiği için yerine davinson monte edilmişti.

    hata ararsanız da şampiyonlar ligi ön eleme maçlarında adını hatırlamadığım takımın adını hatırlamadığım tek hızlı forvet oyuncusu no name siyahi hızlı oyuncusuna karşı madara edildiği için yedek kalmış ve yerine tottenham'dan daha hızlı ve daha iyi bir oyuncu transfer edilmiş olabilir mi acaba?

    ya da diagne ve aboubakar tarafından geçen sene teke tek kaldığında madara olduğu için yerine sane ve kane'i tekte tutabilecek kadar hızlı ve agresif biri alınmış da olabilir şampiyonlar liginde oynayacağımız için...

    hani o maçlara 5-6 gol yeriz heralde dediğin, senin defansını ayakta tutan, oyun olarak ezilmemende büyük pay sahibi olan davinson alındığı için şu an şampiyonlar liginde 4 puanın ve bayern maçlarında fark yeriz diye çıkıp yenemediğine hayıflandığın oyunu oynatan davinson sanchez var. yabancı sınırının olmadığı bir arenada o tandemde 1.5 sene önce konyaspor'da oynayan 29 yaşında birisi varsa demek ki nelsson o kadar da iyi değildir hani ya?

    danimarka milli takımı bile 3 defans oynadığı yerde o adamlar sakatlanınca bile senin nelsson'u oynatmadı. 25 vermiyorlarsa satmayın!! dediğin adama 15 veren de çıkmadı mesela.

    ama neyse. bazı galatasaray taraftarları illa ki futboldan daha çok anlıyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın