resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8812
    galatasaray futbol takımı teknik direktörü. ellerinden öperim hocam. emeğinize sağlık. takım almanya'dan geldi, deplasmana gitti, dinlenemedi vs. elinden gelen en iyi takımı da çıkarmıştır. maç içerisinde kızdığım tek nokta, takımın topu icardi'ye şişirmesi, hem de çizgiden değil, daha geriden çaprazdan. bu nokta anlaşılamadı sanırım. rakip 6 kişiyle bir hat oluşturdu, bu esnada defansta kafaya çıkacak bir uzun bile aldılar, burak. kaldı ki burak'ı birebirde barış ekarte etti. uyanmalarını bekledim ama olmadı. topla içeri girdiklerinde yani oyunu ceza sahasına kenardan girdiğimizde yaptığımız birkaç pozisyon tehlikeli olabilirdi, son anda çeldiler, korner oldu falan. kısmet böyleymiş.

    ben rakibi küçümsediğini düşünmüyorum çünkü kendisi de biliyordur ki fener maçından sonra gülen kişi (ismini bile anmak istemiyorum), bizim maça elbette büyük motivasyonla çıkacaktı. fener maçında oynatmadığı adamı alacak ve hem orayı yorması (ki boey'in bile yorgunluğu aşikardı) hem de çıktığında oraya yardım edecek hızlı bir adam olması sebebiyle, oynatacaktı.

    hakem yönetiminin de nasıl olacağını kestirebiliyorduk. takıma milli ara iyi gelecek, rahatsızlıkları olanlar da inşallah toparlayacaklar.

    hocaya kızanlar için vicdan diyorum.

    -angelino kötü bu takımın beki olamaz, kazım kardeşimizin durumu ortada
    -tete, ne oynadığı belli değil, rakibin kapanacağını bildiği için henüz hala hazır olmayan ziyech oynadı, tete girdi yine kötülendi. kaldı ki ziyech'in yaptıklarını dikkatli izleyenler için, çok değerli işler yapıyor son 3 maçtır.
    -sergio dendi, oynadı, kaan'ın oynamasını tercih ederdim,
    -kerem yerine kesinlikle mertens'le başlamalı ve barış bir şekilde saha da olmalıydı

    hoca elinden geleni yapıyor, emeğine sağlık hocam, bildiğinden şaşma, takımın durumunu sen biliyorsun, rakibi analiz ediyorsun ve omuzlarında inanılmaz bir yük var. ben sana güveniyorum. taraftarın konuştuğu birçok şeyi denemiş olmasına rağmen yine de kerem'e sallamayan adamlar okan hocaya sallıyor. ayıp oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın