resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7096
    kerem değil verem. fm'de dengesiz oyuncular vardır, hızı hızlanması 20 üzerinden 18-19; şutu 3, pası 8 tarzı, kerem böyle bir oyuncu.

    iyi oynamadığını ve hanemize 3 fayda için 7 zarar yazdığını düşündüğüm oyuncumuz. gol yollarındaki tıkanıklığımızın temel sebeplerinden biri kerem bana göre. 2 bayern macı, özellikle içerideki, ve hatay macı komple zarar yazdı. sezon basından beri ön elemelerde bir maç ve dışarıdaki manu macı hariç fayda verdiği maç hatırlamıyorım bu sezon. manu macında da ilk yarı çok kötüydü, golde ekstra yaptı.

    geldiğinden beri de yazıyorum temel futbol bilgisinde sıkıntı var. pozisyon alması, sprinti, takipçiliği üst düzey; ileride iyi basıyor. bunlar 1'in yanına yazılacak 0'lar gibi, değer artırıcı şeyler. ama top kontrol edemedikten sonra, yanındakine pas veremedikten sonra, altıpasta topu kaleye sokamayıp dağlara diktikten sonra üstteki meziyetler hükmünü yitiriyor. çünkü kerem'de baştaki 1 yok, bol bol 0'lar var.

    bu haliyle de 1 maçı alıyor 8 maç verem ediyor. biz hep o 1 maçı bekliyoruz. 1 maç 10 üzerinden 9 oynayıp 8 maç 10 üzerinden 2 oynuyor. bizim talebimiz 9 maç boyunca 6-7-8 oynasın.

    bu durumda eleştiri tabi ki olacak, kerem 0'ların yanına 1 ekleyemedikçe de kredisi tükeniyor. bir maçta 10 üzerinden 9 oynayınca taraftar da yanılıyor, eleştirilemez sınıfında görüyor. dengesiz oyuncu, taraftar bu yüzden birbirine giriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın