• 656
    hemen hemen her hücumda direkt, gole giden, son pası denedik. o kadar gelişi güzel paslar, son paslar ve ortalar yaptık ki maçı sadece formamızla kazanmaya çalıştık. sanki hatay kendi kendine bize yenilmesi lazım gibi. hani çok adamla geliyoruz, hep hücum futbolu oynuyoruz, bir sürü yıldızımız var falan ya. pozisyonlar bi şekilde gol olacak. öyle değil ki ama hiçbir müsabaka. kafanı o pozisyonlara tek tek vermen gerekiyor. olacak pas var olmayacaksa vermeyeceksin. döneceksin geriye. bu ne rastgeleliktir. balık mı tutuyoruz?

    ama rakip bu maçı kazanabilmek için her pozisyonu değerlendirmeye çalıştı. en mümkün neyse onu yaptı. pasları haybeye benden çıksın diye vermedi hataylılar.

    önceki maçlarda tekrar eden son pas ve ceza sahasına yaklaştığımız anda başlayan acemilikleri artık görmemiz lazım. ceza sahasına yaklaştığımız anda hemen hemen tüm futbolcularımız 10 yaşına falan düşüyor. bir anda telaşa kapılıp gördükleri ilk pas atabilecekleri kişiye gelişi güzel pas atıyorlar. sezon başından beri sorun hep soğukkanlılık sorunu. icardi bu yüzden bu takımın olmazsa olmazı. bacağı bile kopsa takımın bu çocukça acemiliklerini dengeliyor soğukkanlılığıyla.

    rakip kaleye yaklaştığımız her metre benjamin button gibi çocuklaşıyor topçular. herkes ilkokul seviyesine iniyor. anlamak mümkün değil bu durumu. en azından birinin çıkıp topa basması ve soğukkanlı oynaması gerekiyor. etrafta pır pır koşmanın veya direkt defans arkasına top atmanın manası nedir? top çevirin ya olmadı. az pas yapın geride. nedir bu acele?

    bunun dışında hakem yine bizi doğradı. gerçekten sabır imtihanı gibi.
    icardi'nin son pozisyonu net penaltı. vardan nasıl hiçbir uyarı gelmedi yine? yok mu başında kimse? o ekranın başında durduğu için para kazananlar utanmalı! yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın