resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4046
    maçtan sonra neden kendisine bu kadar yükselindiğini anlamadığım teknik adam.
    hatam varsa affola, ben eski derbi günlerindeki gibi saygısızca bir hareketini görmedim. varsa mesajla bilgilendirin gönderimi editleyeyim.

    11 kasım 2023 hatayspor galatasaray maçında en son yükselinmesi gereken isim. ondan önce var hakemi ve kendi hocamız var. ki okan buruka da yüklenilmesi veya yükselinmesi mantıksız. dünyada kusursuz hoca ya da insan yok. nasıl okan hoca bayerni 2 maçta sıkıştırabiliyorsa volkan demirel de galatasarayı sıkıştırabilir. maçı çevirememek ayrı durum ama hiçbir şey oynamayıp çevirdiğimiz de bir çok maç mevcut.

    adam galatasaraya karşı yılların getirdiği bir psikolojik hazırlanma durumuna sahip, trabzonu da yenmiş belki beşiktaşı da yenecek, fenere de 4 yemesine rağmen 2 atmış. e 2 penaltı verilse ya da biz birazcık becekli olup 2 tane sallasak hiç yoktan, aynı fener maçı gibi 2 atıp 3 yemiş olacak. o zaman da galatasaraya yatmış mı olacaktı bu mantıkla ?

    hedefleri karıştırmayın, ben artık bu hakemi de yenme garabetinden çok sıkıldım. iyi oynarız kötü oynarız bu önemli değil ama 3 puanı bir cepten alıp diğerine koymak çok farklı bir şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın