resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7081
    11 kasım 2023 hatayspor galatasaray maçında oyundan çıktıktan sonra takımın büründüğü hali görüp halen en çok eleştirilen oyuncu olmasını kaldıramıyorum. hücum hattımızda tehlike yaratabilen tek kişiyi, icardi’nin yüzde yüzlük pasını değerlendiremediği maçtan sonra, gol kaçırıyor diye yerden yere vuruyoruz. kendisi oyundan çıktıktan sonra da takımın tek yapabildiği orta sahadan ileri uzun top şişirmek.

    ben kendisinin yediği linçlerden çok yoruldum. asist kralı olduğu sezonun sonunda yabancı sınırı varken yerine 4.5 milyon euro maaşla yıldız çekiyorsun, kusura bakma seni de oynatmak zorundayız 10 numara oynar mısın diyorsun, çocuk oynuyor, koşuyor, basıyor, pozisyon yaratıyor; gol kaçırdı diye linç yiyor. çünkü zaha’yı eleştirirsen küser, ya da çalım atarak aldığın rakibinin taraftarına koz vermiş olursun.

    hater’larıyla muhtemelen ortak bir dileğim var, inşallah yabancı sınırı kalkar, kendisini yurt dışına uğurlarız. burada futbol oynatmayacaklar sana, git kendini kurtar. senin 5 katın maaş alıp yarattığın pozisyonun yarısını yaratamayacak adamlar lazım bize. 11 tane yan yana dizip orta kafa gol oynayacağız.

    vallahi ikrah geldi ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın