• 107
    genel kanının aksine, deplasman maçı ve şampiyonlar liginde eforlu bir maçın dönüşü olması sebebiyle rotasyonu risk olarak görüyorum bu maçta. kerem aktürkoğlu dışında bayern maçı 11'inin devam etmesinden yanayım. birbiriyle uyum yakalaması ve form tutması gereken bir 11 var ortada.

    https://gss.gs/hTm.png

    bu noktada formsuzluğundan ötürü kerem'i dinlendirip yerine mertens veya barış alper'i oynatmak daha mantıklı. benim şahsi fikrim, stoperlerin sıkıştıracağı icardi'ye alan açmak adına onun yörüngesinde oynayacak fizik gücü üst düzey ve süratli barış alper'i oynatmaktan yana. ancak daha etkili pres için de mertens çok önemli. fakat kerem'in yerine mertens oynarsa yerli sayısını tutturamıyoruz. o nedenle barış alperle başladıktan sonra 60'ta ziyech-mertens değiştirip barış alper'i de sağ kanatta kullanabiliriz. kerem'i de 75'te zaha ile değiştirirsin.

    sonuç olarak zor bir maç olacak ama son 30 dakika tempomuzun düşme ihtimaline karşı erken bitirmemiz gereken bir maç. erken bulduğumuz pozisyonları değerlendirmemiz şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın