• 755
    maalesef çok yanlış bir ilk 11 seçimi ile başlayarak zar zor 1 puanı kurtardığımız maç.

    maç öncesi yazım şurada (bkz: #3727399). bu maçtaki kadroyu görünce okan buruk'un tercihine hem şaşırdım hem öfkelendim ve maalesef sonucuyla bizi şaşırtmadı. çünkü daha 2 hafta önce 29 ağustos 2023 galatasaray molde maçında tete-ziyech farkı dışında bu kadro oyun üstünlüğü kuramamışken hatta ezim ezim ezilmişken aynı ekolden 2 gömlek daha güçlü kopenhag'a yine bu kadro ile çıkmak büyük yanlıştı. inanın bu maçı kazansak bir süre daha aynı 11 ile devam edilecek ve muhtemelen manchester united galibiyeti ve ligdeki seri de gelmeyecekti. bugün bu maça tekrar çıksak kaç kişi ilk 11'de mertens, kerem demirbay, nelsson, angelino yazar. oyun olarak da 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçıındaki oyunun yarısını bile oynayamamıştık.

    29 kasım 2023 galatasaray manchester united maçında rakibimizin durumu ve güçlü oyunumuz sebebiyle 3 puanı belki de çok sükseli bir skorla alacağımıza yürekten inanıyorum. ha futbolda her şey mümkün. manchester united'ın bizi yenmesi sürpriz olacak bir durum değil. ama ben 3 puan alacağımıza inanıyorum ve bu durumda en azından avrupa'da devam etmeyi garantileriz.

    ancak iş 12 aralık 2023 kopenhag galatasaray maçında bitecek.

    inşallah hayırlısıyla gruptan çıkarız da şu maçta alınan bir puanın anlamı olur. manchester united'i içeride yenip kopenhag'a deplasmanda kaybederek elenirsek 9 aralık 1998 athletic bilbao galatasaray maçından bu yana şampiyonlar ligindeki 2. büyük travmamız olur. üstelik genel averaj olarak önde olup şu maç yüzünden 3. olabiliriz. bu maçta yapılan yanlış tercihler bu kadar pahalıya mal olursa yazık olur.

    kazanan kadroyu bozmamanın bedeli bu maçta 2 puana mal olmuştu. oyun berbatsa icardi atıp muslera tutarak kazandıysak o kadro gayet de bozulabilir.

    kalan 2 maçı da kazanarak 10 puan ile gruptan çıkmamız iyi oyunumuzun bir nebze olsun karşılığı olur. kopenhag da iyi takım hakkını yiyemem ama şu ana kadar oynanan maçlara bakarsak biz daha iyiyiz. yolumuza şampiyonlar liginde devam etmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın