• 11
    8 kasım 2023 bayern münich galatasaray maçı için kadroyu görünce umarım patlamayız dedim. yalan yok şimdi. zaten bahis siteleri oran bile vermiyordu bayern’e. şansımız o kadar düşüktü ki. ama okan hoca belli etmese de terim’deki gibi cesur bir yüreğe sahip olduğunu ispatladı. bu benim için çok gurur verici oldu. bazı şeylere tekrardan inandırdı beni. düşünün izlemeye kalbimin dayanmadığı maçı, o deplasmanda galatasaray çatır çutur oynadı. 5 de yedirsen helal olsun dedim ki, en ufak dahil bayern’in maçta bize üstünlük kuramayacağını hissettim. bu cesaret bana o gece kesinlikle güzel günleri hatırlattı, diyebilirim.

    efsane olmak hiç kolay değil. kimya, ruh vs. oluşturabilmek çok zor. bu tuttuktan sonra aynı seviyede sürekli kalabilmek, sonrasında bir ikon olabilmek çok meşakkatli bir şey. o zaman geldiğinde her söylediğin söz, cümle, bakış, duruş vs. gündemi belirleyebilecek kadar etki bırakır ve silinmez. birdenbire okan hocayı, efsanemiz terim’in yerine koyamam kimse de koyamaz. bu ciddi anlamda saçmalık olur. kusura bakmayın. ama yarın bir gün okan hocayı buralarda görmeyi hem istiyorum hem de olabilecek potansiyeli olduğuna inanıyorum.

    birçok anlamda iki hoca arasında farklar olduğunu düşünüyorum. her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır zaten. her ne olursa olsun terim’in etkisi hep farklı olarak benliğimizde kalacaktır. ama umuyorum ki, okan hocanın kariyeri sonunda galatasaray’daki kupalar açısından da terim ile benzerlikleri hatta fazlalıkları konuşulsun isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın