• 21
    https://twitter.com/.../1722556631420964888

    hocam yerli futbol piyasasına fazla mı naif kalıyor diye düşündüğüm oluyordu. bunu olumsuz manada demiyorum; ancak bazen de ite it gibi davranmak gerekiyor.

    hocamda dün gece 96-2000 dönemindeki rakibi ısıran, kovalayan, rakibe nefes aldırmayan, kazanmaya aç, san mames'in çimlerinde hırsından ağlayan okan buruk'u gördüm ve mutlu oldum.

    içinde bir yerlerde o karakter duruyordu ve dün gece tekrar açığa çıktı. bu yolun sonu zaferlerle taçlanacak. biz bu yoldan daha önce yürüdük. bu sefer ki fark nedir biliyor musunuz genç kardeşlerim? en üst seviye ile baş edebileceğimizi ikinci yılımızda tekrar gördük. bu kez her şey daha erken gelişiyor, olgunlaşıyor. sene başında birkaç mevkiye hazır adamlarla başlayabilseydik dün gece hoca bence gruptan çıkmış takımın teknik direktörü olarak maç sonu konuşmasını yapıyordu.

    olsun, yeter ki kaybımız bile böyle olsun. yeter ki üzerine koyarak ilerleyelim. hatalarımızdan kısa sürede ders çıkaralım, sorunlara hızlı çözümler bulalım.

    dün geceden sonra gönülden inandığım bir şey var. biz o kupayı istanbul'a getirebiliriz. yeter ki kenetlenelim. yeter ki fitnecilere fırsat vermeyelim. yeter ki hoca ile çok uzun soluklu bir yola çıkalım. yok sana avrupa yakışır, yok 3 sene sonra arda pişince yerine gelir gibi zırvalara kulak asmayalım. okan buruk bizim için büyük bir şans, kıymetini bilelim.

    dün geceden sonra 2000-2001 sezonuna dair kırgınlığım bitti diyebilirim. taş, kağıt, makas dinlemeden avrupa'nın en zor iki deplasmanından birinden gururla döndük ve zihniyetlerin değişmesi için önemli bir adım attık.

    iki gün öncesine kadar sözlükte dahi üç, dört farka razıyım entryleri uçuşuyordu. okan buruk değişimi zihniyetlerde başlatacak. herkes bu takımın rakip fark etmeksizin içerde ve dışarda kafa kafaya oynayabileceğine inanacak. üç takviye ile bunu herkese kabul ettirecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın