• 82
    benim için her zaman, her koşulda gruptan çıkmaktır. gruptan çıkma primiydi, son 16 kurasını şanslı çekersen galibiyet/beraberlik bonusuydu derken hem finansal olarak, hem de izlenirlik popülarite bazında kulübü dünya spor gündeminde tutma açısından tercih ederim. futbola ilginin az olduğu ülkelerde dahi son 16. özellikle çeyrek finalden itibaren görünürlük epey artıyor.

    uefa avrupa liginde sadece kupayı alırsan biraz adın duyulur ve biraz para kazanırsın. o da çok zor açıkçası. artık her sezon ciddi rakipler var orada da.

    şunu da belirtmeden geçmeyelim, şampiyonlar ligindeki büyük takımların grup maçları sırasındaki konsantrasyon ve verimlilikleriyle çeyrek finalden itibarenki tutumları ve dahi formları farklılık gösterir. her fazın gerçekliği birbirinden ayrılır. galatasarayımızın bu fazlara zamanla alışıp reaksiyon göstermeyi öğrenmesi gerekecektir. o yüzden bu sene yalnız gruptan çıksak benim için kâfidir, gerisi ekstradır. ligdeki üstünlüğümüzü muhafaza edip, bu platformda üstüne koyarak, peri masalı değil bir büyüme ve devleşme hikâyesi yazmalıyız diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın