• 250
    son zamanlarda biraz ekseninin kaydığını düşündüğüm yorumcu. eskiden tardini büfe’yi mutlaka izlerdim ama bir süredir bıraktım. ya biraz fazla havaya girdi ya da fazla maç izlediği için bazı detayları kaçırıyor.

    geçenlerde ekürisi erman yaşar’ın anlattığı napoli milan maçında yorumcuydu. 90+2’de milan’ın sağ beki davide calabria arka direkte bir gol kaçırdı. ama aynı calabria maç boyu yeni nesil canavar napoli sol açığı khvicha kvaratskhelia ile uğraşmış ve takdir edersiniz ki biraz yorulmuştu. be adam, sen tüm bunları unutup göz ardı ederek ne diye bir sağ bekin kaçırdığı gole gereksiz yorum yapıyorsun. yok soluna alsaymış da vursaymış, acele etmiş. e gir sen yap be abi o zaman 92’nci dakikada. zaten erman yaşar’la o maç boyu garip garip birçok başka şey de söylediler, oturup izlemeniz lazım.

    uzun lafın kısası, biraz havaya girmiş. futbolda mutlak otorite olduğuna inandırılmış gibi hissettim. dolayısıyla bir süre uzak duracağım. benim gibi üzülüp benim gibi sevinen ve o’na rağmen objektif yorum yapmaktan asla usanmayan orhan uluca candır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın