resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7075
    8 kasım 2023 bayern münih galatasaray maçında girdiğimiz pozisyonların neredeyse tamamının içerisinde yer alan oyuncu. top kaybı yapıyor tabii ki ama hem pres hem de sorumluluk almak adına takımın en iyilerinden birisiydi. ayrıca geçiş oyununda kerem'in olumlu işlerinin oyunumuz açısından ne kadar önemli olduğunu daha önceki entrylerimde anlatmıştım. taraftar ciddi şekilde maçı ne zaman hata yapacak diye izliyor gibi gelmeye başladı. yabancı taraftarlar, forumlar ilk 4 maç itibariyle hakkında oldukça olumlu yorumlar yapıyor ama biz elimizdekini daha da düşürmeye çalışıyoruz.

    forvet arkasında oynaması söylendiği gibi bir zarara sokmuyor oyunumuzu. keremin deliciliğinden ve buradaki tehdit gücünden faydalanıyoruz. orada kerem gibi hareketli bir oyuncu olması rakip savunmanın dengesini çok bozuyor, ayrıca rakip önliberonun rahatça çıkmasını ve baskı yememizi engelliyor. herkesin bahsettiği meşhur gol kaçırma mevzusunda atlanılan nokta şu; kerem orada oynadığı için o gol pozisyonlarına girebiliyor. bu gol pozisyonlarını değerlendirmiş olsa "muhteşem bir on numara kazandık" yazılacaktı her yerde. şu an bu konuda formsuz bir dönemden geçiyor ama yakında açılacak ve bu pozisyonları da golle bitirecektir.

    edit. bu arada biraz dinlenmesi gerekiyor. milli maçlarda umarım ilk 11 çıkmaz.

    edit2. https://gss.gs/tM6.png
    anlatmaya çalıştığım şey sevgili kerianın paylaştığı bu görselde ispatlanıyor tam olarak. yalnızca tabelaya ya da olumsuz özelliklerine bakıldığı için ezbere eleştiriliyor şu anda. yoksa solda oynadığından bile daha verimli oynuyor forvet arkasında. sezon sonu gol asist sayılarına bakar değerlendiririz bunu. ayrıca kendisi de ortada oynamayı seviyor ve istiyor diye biliyorum. hatta fatih hoca da onu orada oynatmaya çalışmıştı zamanında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın