resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7073
    kerem konusunda artık suçlu kerem olmaktan çıkmıştır bana kalırsa zira bu kadar maçtır o bölgede oynayıp, bu kadar maçtır iyi oynayamayan bir oyuncuyu hâlâ orada oynatmak teknik adamın suçudur.

    ha bunun yanında iyi bir pas alamadığında hala dönüp el kol yapması bana "marcao az bile yapmış" dedirtmiyor değil ayrıca. tamam top kontrolünü öğrenemedi, öğrenemiyor ve öğrenemeyecek belki ama şu saha içindeki negatifliğinden de ayrı gına geldi.

    neyse, kısacası forvet arkasında olmuyor kerem işte. kendi ligimiz kalitesiz, bir şekilde kotarıyor sayılırız orada ama avrupa'da nefes aldırmıyorlar. sırtı dönük aldığı topları ezmesi, çevre kontrolünün olmaması, ilk kontrolünün berbat olması vs. gibi unsurları geçtim, dün bayern'i kontrada aciz yakalayabileceğimiz 3 atağı tek başına bitirdi beceriksizliği ile.

    zamanında avrupa'nın en büyük takımlarına sahayı dar eden bir takımın taraftarı olmasam iki bayern maçında alınan skor için "2 sene önce takım 13.ydü şimdi öpüp başımızın üstüne koyalım" falan diyebilirdim ama hayır. galatasaray kimliğinde "şükretmek" yoktur. bizim dna'larımızda "hep daha iyisini istemek" vardır.

    kerem orada oynayamıyorsa daha iyisi oynamalıdır. daha iyisi yoksa başka formül bulunmalıdır. bu kadar basit.

    (bkz: 8 kasım 2023 bayern münih galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın