resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7070
    maaile hücuma kalktığımız her atakta topun kerem'e, rakip kaleye en yakın noktalar haricinde gitmemesi gerekiyor. kerem olmayan top ve çevre kontrolü nedeniyle takımı zor durumlara düşürüyor. stoperler orta saha çizgisine basıyorken saçma sapan top kaybedemezsin. bunu burak da çok yapardı. teee orta sahaya gelip top isterdi, bir şey yapacakmış gibi. gelir gelir kaybeder biz de habire kontra yerdik.

    ben galatasaray topçusu olsam kerem'e orta sahada zinhar pas vermem. kerem'e atılan topların, 10 saniye içinde bizim kalemizde pozisyona dönüşme ihtimali bizim pozisyon bulma ihtimalimizden kat kat fazla. 1 tane asist yapacak diye belki 1 tane gol atabilecek diye her maç 8-10 tane ciddi kontratak yeme riskini ben göze almam.

    kerem haricinde kaptırdığı topların kontraya dönüştüğü başka adam yok takımda. zaha da top kaybediyor, ziyech de. ama onların ki kerem'inkiler kadar tehlikeye dönüşmüyor. ıcardi de bazen top kontrolünden kaynaklı sıkıntılar yaşatıyor ama o da zaten son adam. onun kayıplarının da telafisi mümkün.. ama kerem topları öyle yerlerde öyle şekillerde kaybediyor ki stoperler aciz kalıyor.

    bunlar sırf 8 kasım 2023 bayern münih galatasaray maçında değil her maç oluyor. galatasaray'ın son 3 yılda yediği kontratakların %90'ı kerem'in kaptırdığı toplardan geldi. bunlar kerem'in nerden geldiğinden bağımsız saf gerçekler. mevkisi ile falan da alakası yok. nerde oynarsa oynasın aynı hataları yapıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın